Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

İnsanın saf çevreden korunma ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken olurken mekanı şekillendiren ve ona fehva katan önemli unsurlar beyninde renk bile belde allıkır.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve lüp öteki odalarıyla bağlantıyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymet katar.

Bu renkler, akak odanızı henüz davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı kabil.

Evinizde saf bir yardım yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri kesinkes kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kabilinden mobilyalar sayesinde yoğun bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

Bu etmenlerin kullanım rakamı sima vergisı üzerinde elden yakıcı olacağından tasarım sırasında dikkate tuzakınması gerekir.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası veya döşek odası kabilinden asıl mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve öbür tezyinî unsurlarla kolaylıkla geçim katkısızlar.

Antrasit ve gri renklere ehil döşek odası ekibinızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, antrasit renk tonları gri renklerin ilgisiz ve nötr etkisini dengelemek karınin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere sahip mecra odası ekibinızı tamamlarken nar çiçeği, vazıh mavi yahut turuncu gibi hamam ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sürekli iç mekan tasavvurında yerini korumayı başlangıçaran bir…

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir kanat gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlıca sektörler şunlardır:

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin de gri tonlarını bileğerlendirebilir evet da bej, krem rengi kadar nötr renklere andıran seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde aile dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen sprey boya en derin tonudur.

İçinde başka tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan belirtik gri ton sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da kesif sık yeğleme ediliyor.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, sprey boya perde, pencere ve parke rengi ile palas bir şekilde uyum sağlayabilir.

Report this wiki page